Підсумки 2023 для BUILDIT Ukraine

December 30, 2023

Що було у 2023?

Об’єднання 1300 студентів
Протягом минулого року BUILDIT Ukraine об’єднала понад 1300 студентів на різних курсах. Це свідчить про інтерес та довіру, яку набула організація серед молоді, яка прагне отримати якісну та високоінформативну освіту.

Спеціалізовані курси та Сертифікати

952 студентів обрали наші базові курси Revit. Basic та Revit. MEP, 80 з них пройшли курс до кінця та отримали свої сертифікати.

Крім того, новий курс Robot Structural Analysis зібрав 115 студентів. Курс Візуалізація 3ds Max - 178, а Моделювання інженерних систем за хмарою точок - 55.

Ми сподіваємось, що у кожного студента буде можливість  завершити курс та отримати необхідні знання.

Розширення бібліотеки контенту
BUILDIT Ukraine активно вкладає в розвиток україномовного контенту в нашій галузі . Заповнюючи свою бібліотеку корисними технічними відео та статтями, прагнемо створити якісний додатковий контент, який стане в нагоді у роботі та навчанні кожного.

Співпраця та Волонтерство

Цього року мали досвід співпраці із волонтерськими проєктами та командами Добробат та Будуємо Україну Разом (БУР), підтримавши медійно та обговоривши перспективи відбудови міст.

Розвиток нових курсів

Запустили новий спеціалізований курс - Robot Structural Analysis. Спільно з командою спеціалістів компанії Powerkh та викладачами університету-партнера Харківський національний університет міського господарства ім. О.М.  Бекетова, був розроблений та запущений курс про розрахунок металевих конструкцій.

Співпраця з партнерами та вакансії

Відгукнулися на запит від партнера Planit inc. та вдало зібрали 468 заявок на співпрацю із компанією. З 77 успішними кандидатами, які вже приєдналися до компанії, ця співпраця стала важливим кроком у розвитку та підготовці фахівців.

А що у 2024?

BUILDIT Ukraine залишається в активному пошуку нових форматів навчання та розробки матеріалів. Продовжуємо збирати команди професіоналів для створення нових курсів та відеоуроків, розширювати співпрацю з українськими університетами та розвивати свою волонтерську діяльність. Невпинно вірячи у своїх захисників та перемогу, ми прагнемо забезпечити найвищий рівень освіти та підготовки молодого покоління для викликів майбутнього.